Algemene Voorwaarden

Je moet akkoord gaan met de onderstaande voorwaarden om diensten en producten te bestellen bij Qualt of een account aan te maken. De algemene voorwaarden zijn ontwikkeld om duidelijkheid te geven wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

1. Activering van de diensten of producten


Diensten en producten worden automatisch geactiveerd nadat de betaling is geslaagd. Als je dienst of product niet automatisch is geactiveerd kun je contact met ons opnemen via: contact@qualt.nl

2. Content en activiteiten

De diensten en producten geleverd door Qualt mogen gebruikt worden voor legale doeleinden

Voorbeelden van verboden materiaal:

 • Illegale content
 • Muziek en geluid behalve met toestewmming van de artiest/auteur
 • Wachtwoord delende websites
 • Websites met een proxy script
 • Piraterij
 • Geahackte programma's en bestanden


Software of codes die opzettelijk schade, intimidatie of ergernis aan personen of computers kunnen leveren zijn verboden.

Inbreuk op auteursrecht, tatent, handelsmerken, handelsgeheimen of intellectueel eigendomsrecht is verboden.

De services van Qualt zijn bedoeld om websites te hosten. Het is verboden om bestandenopslag of bestandenhosting als hoofd doeleind te hebben met een website. Je account mag niet meer dan 20% van de gebruikte ruimte aan MP3, games, video, audio of muziek bevatten.

Elke vorm van seksueel expliciet materiaal is verboden.

3. Email en spam

Het verzenden van ongevraagde emails, massa emails en spam is verboden.

Qualt heeft het recht om diensten, producten of delen daarvan uit te schakelen als de klant deze regel breekt.

Qualt heeft het recht om opschoonkosten in rekening te brengen als de klant deze regel breekt.

Het limiet is 200 emails per uur verzenden, de rest word automatisch niet verzonden. Indien er een hoger limiet nodig is kun je contact opnemen via: contact@qualt.nl

4. Betalings informatie


Je stemt er mee in om betalingen te verrichten voor de diensten en producten die je van Qualt ontvangt, vooruitlopend op een periode die per dienst of product kan verschillen.

Je stemt er mee in dat diensten en producten op een terugkerende basis worden gefactureerd tot je Qualt laat weten dat de dienst of het product moet worden geannuleerd.

5. Dataverlies en backup


Het gebruik van producten of diensten van Qualt is geheel op eigen risico.
Qualt is niet verantwoordelijk voor alle bestanden en gegevens die zich op jouw omgeving op onze servers bevincen.
Qualt behoud geen back ups/kopieën van producten of diensten van klanten.
Qualt kan niet garanderen dat de inhoud van diensten of producten nooit worden verwijderd of beschadigd raken.
Qualt kan niet garanderen dat een back-up altijd beschikbaar zal zijn.

Je stemt er mee de volledige en enige verantwoordelijkheid te nemen voor alle bestanden en gegevens die naar onze servers worden overgedragen en om zelf de nodige back ups te maken van alle bestanden en gegevens gekoppeld aan uw dienst of product.

Voor je eigen privacy worden alle bestanden en gegevens direct verwijdert bij het opzeggen van een dienst of product, inclusief backups. Zorg dus dat je de data back-upt voor het opzeggen van diensten of producten.

We behouden ons het recht voor om proactieve stappen te ondernemen die wij nodig achten om de veiligheid, connectiviteit, prestaties en services van ons netwerk, infrastructuur en klanten te behouden, inclusief maar niet beperkt tot acties die ons vragen om websites te deactiveren, ons netwerk te sluiten of te beoordelen de inhoud op websites om de reden voor waargenomen gedrag te evalueren. In zeldzame gevallen moeten we een website of account mogelijk volledig verwijderen vanwege een ernstige fout, een beveiligingsinbreuk of een andere noodsituatie. In dergelijke gevallen doen we ons best om een verwijderde website te back-uppen, maar we kunnen nooit garanderen dat een website volledig wordt hersteld.

Misbruik van uw diensten of producten is volledig je eigen verantwoordelijkheid, ook als andere personen via jouw account handelingen verrichten.

Je wachtwoord biedt toegang tot diensten of producten. Het is je eigen verantwoordelijkheid om het wachtwoord veilig te houden. Qualt is voor geen enkele vorm van misbruik als gevolg van geautoriseerde of ongeautoriseerde verspreiding van je wachtwoord verantwoordelijk.

Pogingen om het wcahtwoord van een andere gebruiker te verkrijgen zijn ten strengste verboden en kunnen leiden tot beëindiging van diensten of producten.

Gebruikers die systemen of netwerkbeveiliging schenden, kunnen onwettige of civielrechtelijke aansprakelijkheid riskeren. Qualt zal zich volledig verplichten tot onderzoeken van schendingen van systemen of netwerkbeveiliging op andere locaties, inclusief samenwerking met wetshandhavingsinstanties bij het onderzoeken van vermoede criminele schendingen.

6. Opzegging en terugbetaling


Qualt bied een terugbetalings regeling voor de eerste bestelling van diensten en producten behalve onderstaande met een termijn van 14 dagen.

Niet mogelijk om terugbetaald te krijgen:

 • Setupkosten
 • Extra IP adressen
 • Dedicated servers
 • Domeinnamen


Als je jouw Qualt account opzegt heb je het recht om het domein dat wij namens u geregistreerd hebben te begouden. Jij bent de domeineigenaar en je bent in bezit van het klantenpaneel om je domein(en) te beheren. Overdrachtskosten kunnen worden toegepast.

Je kunt jouw account bij Qualt niet eerder beëindigen dan dat alle diensten zijn verlopen en opgezegd.

Elke dienst, product of account met onbetaalde facturen die langer dan 2 dagen openstaan kunnen op elk moment zonder voorafgaande mededeling worden beëindigd. Voordat Qualt een dienst, product of account beëindigd wegens gebrek aan betaling verzenden wij minimaal 1 email met betalingsverzoek naar de accounthouder.

Qualt behoudt het recht om een dienst, account of product gehost door ons te annuleren, stopzetten of beëindigen. We behouden het recht om buiten het schenden van de Algemene Voorwaarden een dienst, product of account te annuleren, stopzetten of beëindigen. We kunnen en zullen deze acties uitvoeren als een van de diensten, producten of accounts de stabiliteit van onze services bedreigt.

7. Recht om service te weigeren

Qualt behandelt alle bestanden en gegevens van beëindigde diensten, producten en accounts precies zoals beschreven in bovenstaand onderdeel 5.

Qualt behoudt het recht om diensten, producten of accounts te weigeren.

Qualt behoudt het recht om voor elke dienst, product of account op elk moment te annuleren, stopzetten of beëindigen.

8. Domeinnaam beleid


In sommige pakketen van Qualt word een gratis domein aangeboden, dit geldt alleen voor een .NL domein.

Je mag alle domeinnamen die je via het online bestelsysteem van Qualt hebt gekocht overdragen naar een ander hostingbedrijf of domeinregistreerder wanneer u maar wilt, op voorwaarde dat het domein volledig is betaald, niet is terugbetaald niet is teruggeboekt en heeft geen actieve of openstaande facturen verschuldigd en is niet in verzilvering.

We volgen de registratieregels die worden aangeboden door de domeinregisters. Door deze servicevoorwaarden te accepteren, accepteert u ook alle domeinregistratiebeleiden.

9. Gebruik van servers


Hetvolgende is verboden voor klanten:

 • Meer dan 6% dan de gekochte CPU en geheugen gebruiken
 • Elk type real-time chat applicaties waarvoor server gebruik nodig is, op afstand gehostte services zijn wel toegestaan.
 • Het runnen van stand-alone, onbeheerde server-side processen op elk moment op de server. Dit omvat alle en alle daemons, zoals IRCD.
 • Het uirvoeren van software die een interface hebben met een IRC-netwerk (Internet Relay Chat)
 • Het aanbieden van diensten aan derden die van de servers van Qualt kunnen belasten.
 • Het uitvoeren van gameservers of gamescripts voor ames met één of meerdere spelers.
 • Het aanbieden van een e-mailserver uit die gratis of betaalde e-mailaccounts aanbiedt aan het grote publiek.
 • Het aanbieden van online radio en/of video streams op onze servers.10. Gebruik


Het is verboden om:

 • Webruimte door te verkopen zonder dat dit een reseller account is.
 • Diensten of producten aan te maken voor of delen met derden. Alle diensten en producten gehost onder jouw naam moeten onder jouw directe controle en beheer staam.


De klant gaat ermee akkoord dat hij / zij over de nodige kennis beschikt om zijn / haar website te maken met de gewenste inhoud, uiterlijk en functionaliteit. De klant gaat ermee akkoord dat het niet de verantwoordelijkheid is van Qualt om deze kennis te bieden of om de website van de klant te ontwerpen, te maken, te programmeren, publiceren of te helpen.

We staan geen Shell, Telnet, SSH of root-toegang toe tot onze servers.

11. Prijsveranderingsbeleid


Het bedrag dat u betaalt voor hosting zal mogelijk gebaseerd zijn op een hogere inflatie. De inflatie van nederland bepaalt de prijsverandering.

We behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen die op Qualt staan vermeld, en het recht om de hoeveelheid middelen die aan plannen wordt gegeven te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Voor uw gemak wordt uw Qualt-account automatisch opnieuw samengesteld op maandelijkse, driemaandelijkse, semi-jaarlijkse, jaarlijkse, halfjaarlijkse of driejaarlijkse basis (afhankelijk van het factureringspakket dat u hebt geselecteerd op het moment van aankoop). Als u niet wilt dat uw account automatisch opnieuw wordt gebundeld, moet u ons ten minste 3 kalenderdagen (72 uur) vóór de datum waarop de nieuwe facturering moet plaatsvinden, hiervan op de hoogte stellen. Als u niet op de hoogte bent van uw wens om niet opnieuw te worden gefactureerd, zal uw account opnieuw worden gefactureerd en gaat u ermee akkoord om Qualt schadeloos te stellen en vrijwaren van alle claims van onrechtmatige facturering.

12. Verandering van algemene voorwaarden


Qualt behoudt het recht om de bovenstaande algemene voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Je word hierover per email geïnformeerd.

De algemene voorwaarden zijn het laatst gewijzigd op 27-12-2017.

 • 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Powered by WHMCompleteSolution